Det sker på kampdagen mod AaB

Kategorier


Joshua John har scoret de sidste to gange vi mødt AaB – foto: Rie Neuchs

Det sker på kampdagen mod AaB

Det er den helt store FSN-holdafslutningsdag i Farum Park på mandag når de danske mestre AaB kommer på besøg.

Mens FC Nordsjælland stadig har 6 Superliga-kampe tilbage i efteråret, så begynder samarbejdsklubberne så småt at stoppe deres turneringer og for at kunne slutte sæsonen godt af inviterer FCN samarbejdsklubberne ind til en god dag i Farum Park, hvor holdene kan få en god dag med underholdning. AaB kommer med fornyet selvtillid efter deres flotte sejr i Europa League, dog har de danske mestre en revanche til gode i forhold til de to holds møde tidligere på sæsonen, da FCN nappede en flot 2-1 sejr i Aalborg. Tigerklub-konkurrence i pausen
5 medlemmer af Tigerklubben vil blive udtrukket og kommer ind på banen i pausen og skal drible igennem en lille driblebane og forsøge at score på Timba i målet. Vinderen får overrakt en præmie af Anders ‘AC’ Christiansen. Du kan melde dig ind i Tigerklubben HER.

  • 17:15 Forkampene starter: Blovstrød, Allerød, Måløv og Gilleleje.
  • 18:00 Billethusene åbner
  • 18:25 Opvarmningen starter
  • 18:55 Indløb med maskotten
  • 19:00 Kickoff
  • 19:45 Pauseunderholdning med driblebane for Tigerklubben
  • 20:00 2.halvleg
  • 20:45 Autografzone i hjørnet ved A og D-tribunen.

  KØB DIN BILLET TIL MANDAGENS KAMP HER