Den hollandske assistkonge slog til igen

Kategorier

Den hollandske assistkonge slog til igen

Joshua John har lavet fire assists i indeværende sæson. Den seneste blev leveret mod SønderjyskE, da hollænderen lagde op til Ivan Runjes sene reducering.

Selvom Joshua John leverede en fin kamp mod SønderjyskE lørdag i Farum Park, var det ikke nok til sejr. Cheftræneren var dog fint tilfreds med hollænderens indsats: – Jeg synes, han spiller en glimrende kamp. Han scorer godt nok ikke, men han har mange rigtig fine aktioner, og han træder virkelig i karakter, da Uffe Bech er nødt til at gå ud med et trælår. Og det var rigtig godt at se. Joshua John selv, var naturligvis ærgerlig over nederlaget: – Det var selvfølgelig ikke en kamp, som vi ønskede den, men jeg synes, at vi kom frem til mange muligheder inklusiv mig selv, men vi manglede lige det sidste held og skarphed idag.