Billetsalget til FCK og Brøndby er startet

Kategorier


Holdånden har været i højsædet i denne sæson indtil videre – foto: Rie Neuchs

Billetsalget til FCK og Brøndby er startet

FC Nordsjællands to sidste hjemmekampe i efteråret er mod FC København og Brøndby IF, og du kan allerede nu sikre dig en billet til de to kampe.

Første opgør er søndag den 9.november kl.19.15, hvor FC København kommer på besøg. FCN og FCK har mødt hinanden en gang tidligere i denne sæson i Parken, hvor FCK vandt med 2-1. Denne gang spilles der i Farum Park, og FCN har statistisk set et godt tag på FCK hjemme i Farum Park. Voksen: 125,- ved online køb – TRYK HERBørn (8-17 år): 50,- ved online køb – TRYK HER BILLETINFO TIL FCK KAMPEN, LÆS HER. Brøndby på besøg den 30. november Sæsonens sidste hjemmekamp bliver mod Brøndby IF søndag den 30.november kl.17.00. FCN og BIF har allerede mødt hinanden en gang tidligere i Farum Park i denne sæson, og her løb BIF med en 3-0 sejr efter 90 minutters FCN bombardement af de blå-gules mål, men desværre uden at score. Så der er lagt op til revanche. Voksen: 125,- ved online køb – TRYK HERBørn (8-17 år): 50,- ved online køb – TRYK HER BILLETINFO TIL BIF KAMPEN, LÆS HER. OBS!
Husk at køb af billetter ved stadion på kampdage bliver pålagt 20,- kroner i gebyr. Derudover gøres der opmærksom på at det ikke er tilladt at bære udeholdets farver på FCN-tribunerne eller omvendt.