Bech: Jeg prøvede at bidrage med mine forcer

Kategorier


Uffe Bech kan nok regne med endnu mere fokus nu, hvor der også står A-landsholdsspiller på hans CV. (Foto: Rie Neuchs)

Bech: Jeg prøvede at bidrage med mine forcer

Uffe Bech fik i Albanien lørdag aften sin debut på A-landsholdet, og dermed gik en drøm i opfyldelse for den lynhurtige FCN-angriber

Uffe Bech er tilbage i landsholdslejren i Helsingør efter turen til Albanien, hvor FC Nordsjællands og Superligaens topscorer fik sin A-landsholdsdebut, da han blev sendt på banen 20 minutter før tid. Danmark var bagud 0-1, og Uffe Bech var med i oplægget til det udlignende mål ti minutter efter sin indtræden på banen. Dagen efter kampen bad fcn.dk Uffe Bech om at sætte ord på de følelser, han har taget med sig fra den første optræden i nationaldragten på højeste plan: – Det var først og fremmest rigtig dejligt at få min debut. Det er noget, jeg altid har drømt om, og det er dejligt, det nu er gået i opfyldelse. Jeg tror selvfølgelig på, det var den første kamp af mange. – Da jeg kom ind, synes jeg, Albaniens spillere virkede trætte. De stod langt tilbage, og det gør det lidt svært at producere 100% chancer, men vi får alligevel skabt nok til en udligning og vel egentlig også til en sejr. – Jeg prøvede at komme ind og bidrage med nogle af mine forcer i form af udfordringer og offensive løb. Og jeg følte selv, jeg kom godt ind i kampen og var med i nogle ting offensivt. – Jeg vil selvfølgelig altid gerne score, men det vigtigste var, at vi fik afværget et truende nederlag. Følelsen efterfølgende er, at det var en stor dag for mig, siger Uffe Bech, der kan være stolt over nu af have repræsenteret Danmark på samtlige landshold fra U/16 til A-landsholdet. Uffe Bech får nu også plads på hæderstavlen ”Wall of Fame” i AL- Bank Lounge i Farum Park, hvor han bliver spiller nr. 23, der har repræsenteret FC Nordsjælland på diverse A-landshold. Listen ser således ud: Yoshikatsu Kawaguchi – Japan – 2003
Dzevdet Sainoski – Makedonien – 2003
Heath Pearce – USA – 2005
Francis Dickoh – Ghana – 2005
Joseph Kamwendo – Malawi – 2006
Morten Nordstrand – Danmark – 2007
Issey Nakajima-Farran – Canada – 2007
Andreas Dahl – Sverige – 2008
Patrice Bernier – Canada – 2008
Thomas Kristensen – Danmark – 2008
Martin Bernburg – Danmark – 2008
Michael Parkhurst – USA – 2009
Andreas Bjelland – Danmark – 2010
Bajram Fetai – Makedonien – 2010
Pierre Bengtsson – Sverige – 2011
Bryan Oviedo – Costa Rica – 2011
Jores Okore – Danmark – 2011
Tobias Mikkelsen – Danmark – 2011
Mikkel Beckmann – Danmark – 2011
Nicolai Stokholm – Danmark – 2012
Kasper Lorentzen – Danmark – 2012
Patrick Mtiliga – Danmark – 2012
Uffe Bech – Danmark – 2014