AC inden SønderjyskE: Vi skal spille hurtigt

Kategorier

AC inden SønderjyskE: Vi skal spille hurtigt

Anders Christiansen er sikker på, at det bliver en svær kamp på lørdag, når SønderjyskE gæster Farum Park. Men mavefornemmelsen er god, der er selvtillid i truppen og den hårdtarbejdende midtbanespiller glæder sig.

På lørdag er der igen point på spil efter landskampspausen. Det er noget spillerne har set frem til, og her fortæller Anders Christiansen, hvordan SønderjyskE forhåbentlig kan besejres. – Det er lidt de samme dyder vi skal vise, som mod Randers. De kommer sandsynligvis med stor fysik og god organisation, og derfor skal vi spille hurtigt, så vi kan skabe plads for os selv. – Det plejer altid at være tætte opgør mod SønderjyskE, og de giver os ikke meget rum at spille i. Men vi har fået en god start på sæsonen, så vi har selvtillid og tror på, at vi kan gøre en god figur.