4. sejr i træk til både U/19 og U/17

Kategorier


Efter en lang skadespause var Marcus Ingvartsen tilbage i kamp for U/19 og scorede.

4. sejr i træk til både U/19 og U/17

FCN vandt 3-1 i U/19 Ligaen og 4-0 i U/17 Ligaen over Silkeborg hjemme i Farum Park. Begge hold har således fået en super start på den nye sæson og er med helt fremme.

U/19 Ligaen: FCN-Silkeborg 3-1 (1-1)
Mål: 35. minut 0-1. 43. minut 1-1 Yusuf Onurlu. 67. minut 2-1 Mathias Jensen. 84. minut Marcus Ingvartsen. Hjemmesejren lørdag over Silkeborg var den 4. sejr i træk for FCN, der dermed er med helt i toppen af rækken, hvor kun FC Midtjylland med maksimumpoint ligger foran. Sejren var meget fortjent, selv om FCN ikke var så overbevisende som i de seneste kampe. Det kneb således en del med effektiviteten, og trods en del store chancer til tigrene i den første del af kampen, var det gæsterne fra Silkeborg, der kom foran efter 35. minutters spil. Heldigvis lykkedes det FCN at få udlignet kort før pausen ved Yusuf Onurlo, og i 2. halvleg fik FCN lagt så meget pres på, at de to afgørende scoringer også kom. Midtvejs i 2. halvleg var det Mathias Jensen, der bragte tigrene foran, og kort før tid scorede indskiftede Marcus Ingvartsen til 3-1. For Marcus Ingvartsen var det comeback efter en lang skadespause, og han fik den sidste halve time på banen. – Det var en kamp, hvor vi kreerer mange chancer uden at nå vort topniveau. På den måde var det en god reminder om, at vi hele tiden skal presse os selv. – Alt i alt en helt fortjent sejr, men med de lidt kritiske briller på, kunne vi også have gjort det bedre, og det er vi opsatte på at gøre næste gang, siger cheftræner Morten Karlsen. U/17 Ligaen: FCN-Silkeborg 4-0 (3-0)
Mål: 8. minut 1-0 Jakob Johansson. 12. minut 2-0 Gustav Harlev. 20. minut 3-0 Magnus Wørts. 69. minut 4-0 Jakob Johansson. FCN U/17 fik en drømmestart mod Silkeborg i lørdagens hjemmekamp. Der var kun spillet 20 minutter i Farum Park, før der stod 3-0 på måltavlen til de unge tigre. Dermed viste de, at de tre foregående sejre langtfra var tilfældige. Holdet rummer store kvaliteter, og med de nu fire sejre i træk, rykker FCN frem på andenpladsen i Ligaen efter Esbjerg, der er det eneste hold, FCN har tabt til. Desværre fortsatte kampen ikke som en ren fodboldopvisning. FCN-spillerne blev lidt for tilfredse med den sikre føring, og derfor blev spillet heller ikke så prangende i 2. halvleg, hvor det dog lykkedes Jakob Johansson med sin anden scoring at cementere sejren med målet til 4-0. – Vi var ikke helt tilfredse med spillet i dag, for pusten gik lidt af kampen efter den hurtige og store føring, men vi sluttede godt af, og vi kan nu glæde os over fire sejre i træk, lyder det fra cheftræner Kasper Kurland.