Vingaard: Arbejdssejr og fantastisk stemning

Kategorier

Vingaard: Arbejdssejr og fantastisk stemning

Martin Vingaard havde svært ved at lægge skjul på sin glæde oven på 2-1-sejren over OB mandag aften, og især måden sejren kom i hus på med hårdt arbejde og god fysik glæder midtbanespilleren.

FC Nordsjælland var hentet mange af deres point i denne sæson på flydende kombinationsspil og hurtige omstillinger. Mandag aften mod OB var det fysik og fight, der banede vejen til sejr, og det glæder cheftræner Ólafur Kristjánsson: – Det er vigtigt. Det giver os flere strenge at spille på, og det er altid fornuftigt. Vi bliver sværere at læse for modstanderne, når vi både kan klare os godt fysisk og på de andre parametre, der har fungeret indtil videre. Martin Vingaard er enig i cheftrænerens betragtninger, og tilføjer: – Det giver også en helt fantastisk stemning i truppen. Vi er fulde af selvtillid og har det rigtig godt sammen. Nu skal vi bare ikke lade os rive alt for meget med. Det har vi alle sammen et ansvar for.