Værd at vide før dagens kamp mod OB

Kategorier

x

Værd at vide før dagens kamp mod OB

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 19:00 i Farum Park mod OB. Her er lidt statistiske vinkler på den spændende Superligakamp.

VIDSTE DU AT… …FCN og OB har mødt hinanden 36 gange i Superligaen, og samlet set er OB bedst med 16 sejre mod FC Nordsjællands 12, mens 8 kampe er endt uafgjort. Men i Farum Park fører tigrene statistikken med 7 sejre mod 4 til OB og 4 uafgjorte kampe. Og på hjemmebane har FCN ikke tabt til OB siden november 2010, altså for snart fire år siden. …FCN er i gang med en historisk flot sæsonstart. Aldrig tidligere har tigrene hentet 16 point i de første otte kampe. Sidste år var status sølle 5 point på dette tidspunkt af sæsonen, i sølvsæsonen 2012/13 var det 15 point, og da FCN vandt DM-titlen i 2011/12 var pointhøsten på 13 efter otte kampe. …i de tre seneste Superligakampe i træk har FCN stillet med de samme 11 startende, og der har således været stor kontinuitet omkring holdet. Indskifterne har hver gang gået ind og bidraget godt, og truppens øvrige spillere har holdt sig kampskarpe i Reserveholdsturneringen. …fem af FC Nordsjællands spillere har været på banen i samtlige 720 minutter i denne sæson. Det er David Jensen, Pascal Gregor, Ivan Runje, Patrick Mtiliga og Martin Vingaard. …Uffe Bech, Mario Ticinovic og Morten Nordstrand har også været med i alle otte Superligakampe, mens Anders ”AC” Christiansen, Søren Christensen, Joshua John og Emiliano Marcondes alle har været med i syv Superligakampe. Hele 12 spillere har altså deltaget i syv af de første otte kampe. …dommer til dagens kamp mod OB er Lars Christoffersen, der dermed dømmer en FCN-kamp for anden gang i denne sæson. Første gang var hjemmekampen mod Brøndby. …OB må se bort fra Ari Skulason til kampen mod FCN, da han afsoner karantæne.