Værd at vide før dagens kamp mod FCM

Kategorier


“LO” er go’ med låget. Kasper Lorentzen lavede mod Silkeborg sit tredje hovedstødsmål på indlæg fra Joshua John.

Værd at vide før dagens kamp mod FCM

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 19:00 i Farum Park mod FCM. Her er lidt statistiske vinkler på den spændende Superligakamp.

VIDSTE DU AT… …det var Kasper Lorentzens tredje træffer på hovedstød efter indspil fra Joshua John, da han i søndags headede bolden i kassen til udligning i Silkeborg. Men de to foregående hovedstødsmål af “LO” daterer sig helt tilbage til efteråret 2012. Efter et forrygende flot efterår fik Kasper Lorentzen valg til ligalandsholdets januartur i 2013, og her blev han desværre så skadet, at det har kostet mere end halvandet års pause fra topfodbold. Kampen i Silkeborg var kun Kasper Lorentzens 2. kamp i startopstillingen efter den lange skadespause, men han og John har åbenbart ikke glemt det tidligere så perfekte sammenspil. …den kun 20-årige svensker David Moberg Karlsson, der i dette transfervindue er hentet til FCN fra Sunderland, lavede et imponerende hattrick i reserveholdskampen mod Brøndby i mandags. Lynhurtige David Moberg Karlsson sprintede fra Brøndby-forsvaret utallige gange på og lavede tre flotte mål på under et kvarter i den knusende 6-1 sejr til FCN over Brøndby i Reserveholdsturneringen. …fem af FC Nordsjællands spillere har været på banen i samtlige 630 minutter i denne sæson. Det er David Jensen, Pascal Gregor, Ivan Runje, Patrick Mtiliga og Martin Vingaard. FC Nordsjællands matchvinder i Silkeborg, Uffe Bech, havde også spillet fuld tid i hele sæsonen, inden han kort tid efter sit sejrsmål i det 86. minut blev udskiftet. …Sylvester Igboun med sine tre scoringer i søndags mod OB nu har nettet 37 gange for FC Midtjylland i Superligaen. Han er dog langt fra at true ”Farlige Frank” som klubbens all-time topscorer. Frank Kristensen nåede 108 Superligatræffere i karrieren, men de sidste blev dog scoret for Randers. …samlet set har FCM et stort overtag i Superligasammenhæng med 16 sejre mod 8, mens 12 af de 36 kampe er endt uafgjort. Men ser man kun på de seneste fem sæsoner er det helt lige med 5 sejre til hver klub og 5 uafgjorte kampe. …at det ser ganske anderledes ud i Farum Park hvor tigrene har fået overtaget med 6 sejre, 4 uafgjorte og kun 4 nederlag i de 14 hjemmekampe. FC Midtjyllands statistiske overtag gennem alle sæsoner er således primært baseret på de første mange kampe i Herning. …FCN træder ind i DBU Pokalen i den kommende uge. Den første pokalkamp i årets turnering spilles på onsdag 24. september kl. 18.30 i Ølstykke mod DS-holdet SC Egedal. I sidste sæson nåede FCN hele vejen frem til semifinalen i DBU Pokalen men måtte se pokaldrømmen forsvinde i to meget tætte opgør mod FCK.