Uffe Bech udtaget til A-landsholdet

Kategorier


Efter udtagelsen til Danmarks A-landshold skal Uffe Bech forberede sig på endnu større medieinteresse. (Foto: Rie Neuchs)

Uffe Bech udtaget til A-landsholdet

FC Nordsjællands og Superligaens topscorer kan få debut på A-landsholdet i de kommende EM-kvalifikationskampe mod Albanien og Portugal. David Jensen er på U/21 landsholdet

 Landstræner Morten Olsen offentliggjorde i dag kl. 14 sin trup til de to vigtige EM-kvalifikationskampe mod Albanien på udebne lørdag 11. oktober og hjemme i parken mod Portugal tirsdag 14. oktober, og FC Nordsjællands Uffe Bech kan få sin A-landsholdsdebut i de kampe. Uffe Bech er nemlig blevet forfremmet fra Danmarks U/21 landsholdstrup til A-truppen. Han scorede mandag aften mod OB sejrsmålet for FCN til 2-1, og dermed har han scoret i de seneste tre Superligakampe i træk for FCN og er med syv træffere hele Superligaens topscorer. Uffe Bech scorede også i den seneste U/21 landskamp i begyndelsen af september, da Danmarks U/21 landshold kvalificerede sig til playoff de to playoff kampe mod Island.  Her var målmand David Jensen også med, og FCN-keeperen har fået genvalg til truppen, der skal spille de to afgørende kampe mod Island. Læs mere på DBU’s hjemmeside HER