Uffe Bech har nu scoret for alle U/landsholdene

Kategorier


Uffe Bech har nu scoret for samtlige landshold fra U/16 til U/21.

Uffe Bech har nu scoret for alle U/landsholdene

Danmarks U/21 lammetævede Bulgarien 7-1, og Uffe Bech lavede et flot hovedstødsmål. Nu venter et spændende EM play off

Efter endnu en knusende sejr til Danmarks stærke U/21 landshold i aftes over Bulgarien venter et par spændende dage, som bliver meget afgørende for deltagelsen i EM slutrunden. 14 lande skal spille om syv slutspilspladser, og i dag foretager UEFA seedning op til fredagens lodtrækning til play off. Efter sejrene på 4-2 over Rusland og hele 7-1 over Bulgarien har Danmark sikret førstepladsen i gruppen i så overbevisende stil, at der er god grund til at tro på en seedning blandt de syv bedste og dermed forhåbentlig en større mulighed for at slippe gennem nåleøjet, når modstanderen på fredag er fundet. Play off kampene spilles midt i oktober. Bulgarien var et let offer for det talentfulde danske landshold, der igen havde FC Nordsjællands Uffe Bech med fra start. Uffe Bech spillede hele kampen og scorede til 6-1 på et flot hovedstød. Dermed har Uffe Bech nu scoret for samtlige danske U/landshold fra U/16 til U/21. I alt er det blevet til 15 mål i 42 U/landskampe. Også FC Nordsjællands keeper David Jensen er med i den succesrige U/21 landsholdstrup og har 30 U/landskampe på sit CV, men David Jensen fik ikke spilletid mod hverken Rusland eller Bulgarien. David Jensen er tilbage i FCN til dagens klubtræning, mens Uffe Bech efter kampen i aftes først deltager i FCN-træningen i morgen. Også målmand Alex Runarsson fra FC Nordsjællands Superligatrup har være afsted i national tjeneste med Islands U/21 landshold, og i det hele taget har en hel række FCN-spillere været i aktion på diverse landshold. Mathias Hebo, Emiliano Marcondes og Nicklas Mourtisen har alle været afsted med U/20 landsholdet, mens Mathias Jensen og Mads “Mini” Pedersen har været med til at sikre Danmark det uofficielle nordiske mesterskab for U/19 landshold. U/18 landsholdet har haft træningssamling med to FCN-spillere i truppen. Det var målmand Thomas Gall og Benjamin Lund, og de har også begge fået valg til næste opgave for U/18 landsholdet til to landskampe mod Montenegro i slutningen af september. FCN er dermed den klub med flest spillere på diverse ungdomslandshold fra U/18 til U/21.