Truppen til reserveholdskampen

Kategorier


Thychosen er igen med for reserverne efter sin skadespause – foto Boesenfoto.dk

Truppen til reserveholdskampen mod FCV

FC Nordsjælland spiller tirsdag i Farum Park mod FC Vestsjælland i reserveholdsligaen.

Kampen spilles klokken 13.30 i Farum Park, og FCN skal forsøge at forsætte de gode takter efter den første kamp som blev vundet 2-1 over Lyngby Boldklub. David Moberg Karlsson og Oliver Thychosen scorede målene mod Lyngby, og begge spillere er igen at finde i truppen til kampen i morgen. Du kan se målene fra den kamp HER. Kampen bliver sendt på Kanalsport.dk, hvis ikke du har mulighed for at komme på stadion. Der er gratis adgang, og indgang A1 skal benyttes. Truppen til reserveholdskampen mod FC Vestsjælland kl.13.30: Andreas Maxsø
Adam Örn Arnarson
Lasse Petry
Mark Gundelach
Kamal Issah
Oliver Thychosen
David Moberg Karlsson
Morten Nordstrand
Thomas Gall (U/19)
Christian Køhler (U/19)
Viktor Tranberg (U/19
Oscar Hartkopff (U/19)
Souheib Dhaflaoui (U/19)
Benjamin Lund (U/19)