Transferstatus del 1 – tilgange

Kategorier

Transferstatus del 1 – tilgange

FC Nordsjælland har i dette vindue hentet to islændinge og en svensker, samtidig med at Ólafur Kristjánsson er blevet ny cheftræner. Her fortæller Jan Laursen om den tilgang FCN har oplevet i dette vindue.

Det har været et transfervindue med tre nytilkomne spillere. Her fortæller Jan Laursen om overvejelserne bag tilgangen af de to islændinge og den ene svensker. – Adam Örn Arnesson er en spiller, som vores nye cheftræner kendte rigtig godt, så det var der egentlig ikke så mange betænkeligheder ved. Han er islandsk ungdomslandsholdsspiller, og har været oppe og træne med, inden vi skrev med ham. – David Moberg Karlsson tog lidt længere tid. Men gode ting er værd at vente på, og vi har ventet på, at der åbnede sig en mulighed hos hans tidligere klub Sunderland. Det gjorde der så, og vi er rigtig glade for at have tilknyttet ham. – Gudjon Baldvinsson er en fysisk stærk angriber, som vi får tilknyttet til nytår. Det var ikke muligt at få ham allerede nu, fordi hans nuværende klub Halmstad er i en situation, hvor de har brug ham. Det er der forståelse for, og vi er egentlig også fint besat lige nu på hans position, og samtidig viser det jo, at han er en værdifuld spiller, som vi forhåbentlig kan få glæde af i det nye år.