Tilfreds Ólafur: Træerne vokser ikke ind i himlen

Kategorier

Tilfreds Ólafur: Træerne vokser ikke ind i himlen

Ovenpå den flotte sejr over FC Midtjylland, var cheftræner Ólafur Kristjánsson naturligvis en glad mand. Men samtidig er islændingen klar over, at sæsonen er lang, og at der fortsat skal kæmpes for hver en meter.

Cheftræneren var godt tilfreds med drengenes indsats efter 2-1 sejren over FC Midtjylland søndag aften i Farum Park: – Der skal lyde en stor ros til drengene oven på den indsats, de leverede. Vi tog duellerne både de offensive og defensive spillere, og den indstilling er vigtig for, at vi kan klare os godt. – Jeg er helt rolig. Træerne vokser ikke ind i himlen i Island, så vi har begge ben solidt plantet på jorden. Vi vil nyde sejren idag, og så vil vi koncentrere os om de kommende kampe i pokalen og mod OB.