Superliga-niveau i reserveholdskamp mod FCK

Kategorier


Martin Vingaard var på pletten i dagens reserveholdskamp mod FCK – boesenfoto.dk

Superliga-niveau i reserveholdskamp mod FCK

Både FCN og FCK stillede med mange etablerede Superliga-spillere, da de to hold tørnede sammen i Reserveligaen mandag eftermiddag. Det endte med et 4-2 nederlag, men der var højt tempo og masser at bygge videre på.

I de første 45 minutter spillede FC Nordsjælland en virkelig flot omgang fodbold, og i flere situationer lykkedes det at overspille FC Københavns ellers stærke start 11’er. Det var dog hjemmeholdet, der bragte sig foran 1-0, men Morten Nordstrand og Martin Vingaard bragte lynhurtigt FCN tilbage på sejrskurs med to flotte mål. Kort før pausen fik FCK dog udlignet, men Emiliano Marcondes, der spillede alle 90 minutter, var meget begejstret for det spil, drengene leverede i de første 45 minutter. – Jeg synes, vi gjorde det super godt i første halvleg. Kampen blev uden tvivl spillet på Superliga-niveau, og det kan vi godt være stolte af. Både presspillet og kombinationerne sad godt. Efter pausen blev der skiftet en del på holdet, og det kunne mærkes inde på banen, fortæller Emiliano Marcondes. – Anden halvleg blev mere rodet og gassen fes ligesom lidt ud af ballonen. Det er naturligt, når vi skifter så meget, som vi gør, men jeg er stadig irriteret over, at vi giver dem to kasser i anden halvleg. På trods af nederlaget kunne Marcondes dog glæde sig over, at han fik 90 minutter i benene. – Det var rigtig, rigtig fedt at spille 90 minutter igen. Det kan jeg næsten ikke huske, hvornår jeg sidst har gjort, så det var meget positivt for mig. Startopstlling: Jeppe Kirk
Adam Örn Arnarson
Andreas Maxsø
Pascal Gregor
Nicklas Mouritsen
Mathias Hebo
Kamal Issah
Martin Vingaard
David Moberg Karlsson
Emiliano Marcondes
Morten Nordstrand

Bænken:
Thomas Gall (U/19)
Ivan Runje
Christian Køhler (U/19)
Oscar Hartkopf (U/19)
Joshua John
Souheib Dhaflaoui (U/19)