Stadig billetter til topkamp og topscorerduellen

Kategorier


Der bliver smæk på drengen, når der søndag åbnes op for topkamp i Farum Park – foto: fcn.dk

Stadig billetter til topkamp og topscorerduellen

FC Nordsjælland spiller søndag kl.19.00 topkamp i Superligaen mod FC Midtjylland.

Det er ikke kun Superligaens topplaceringer som er på spil under søndagens kamp, de to klubbers topscorere skal nemlig også op imod hinanden. Uffe Bech kom med sin matchvinder-scoring mod Silkeborg op på 5 træffere i denne sæson, og hos FC Midtjylland scorede Sylvester Igboun hattrick i midtjydernes 3-2 sejr over OB. De tre mål betyder, at Igboun også står noteret for fem mål i Superligaen. – Jeg lagde selvfølgelig godt mærke til det hattrick, som Igboun lavede mod OB. Det skaber ekstra spænding omkring den aktuelle topscorerliste, og det er jo meget sjovt, selvom der er mange kampe endnu at spille. Igboun er en god spiller, som vi selvfølgelig skal holde lidt ekstra øje med på søndag, siger Uffe Bech og ser samtidig frem til et topopgør i Farum Park. – Vi glæder os til kampen efter den mentalt vigtige sejr over Silkeborg, og det var især fedt at se hvor mange af vores egne, der havde taget turen over for at støtte os. Jeg håber også at se mange på stadion på søndag. Det er topkamp, og jeg forventer en kamp med masser af spænding og to gode hold, der vil gå til angreb. Det bliver fantastisk at skulle være en del af det, fortæller Uffe Bech. FC Nordsjælland vandt tre ud af fire opgør i sidste sæson mod FC Midtjylland, og her kan du se highlights fra sidste opgør i Superligaen i Farum Park, hvor FCN vandt 2-1. KØB DIN BILLET TIL TOPOPGØRET HER.