Reserverne tabte 2-3 i Slagelse

Kategorier


Emiliano Marcondes scorede et flot mål til 2-3 i Slagelse.

Reserverne tabte 2-3 i Slagelse

I en tæt og spændende kamp blev det til et nederlag for FCN i Reserveholdsturneringen

Det lykkedes ikke FC Nordsjælland at få point med sig hjem fra Slagelse i dagens reserveholdskamp. FC Vestsjælland var bedst før pausen og førte 2-1 ved halvtid. Og da det blev 3-1 kort inde i 2. halvleg, lykkedes det ikke FCN at få vendt kampen helt, selv om tigrene spillede en flot 2. halvleg. FCN dominerede efter pausen og mod slutningen af kampen lagde tigrene et voldsomt pres på hjemmeholdet, men det lykkedes desværre kun at få reduceret til 2-3 godt tyve minutter før tid. Herefter havde både David Moberg Karlsson og Sander Henriksen en oplagt mulighed for at udligne, men det blev ved 2-3. FC Vestsjælland kom foran efter et lille kvarter på hovedstød efter hjørnespark, men efter godt en halv times spil udlignede Mads “Mini” Pedersen med et godt skud efter hurtigt genpres. Glæden varede dog kun et par minutter. Så var hjemmeholdet igen i front efter lidt forsvarskoks. Og da keeper Alex Runarsson gav en ripost kun tre minutter efter pausen, kom FC Vestsjælland for let foran 3-1. Det var Emiliano Marcondes, der stod for reduceringen godt midtvejs i 2. halvleg, da han efter flot gennemspil sendte bolden i kassen i det lange hjørne. Matchfacts: Reserveholdskamp mandag 30. september: FC Vestsjælland-FCN 3-2 (2-1) Mål: 14. minut: 1-0. 33. minut 1-1 Mads “Mini” Pedersen. 35. minut: 2-1. 48. minut: 3-1. 69. minut: 3-2 Emiliano Marcondes. FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger: Alex Runarsson
Simon Ustrup (75. minut Mikkel Song), Viktor Tranberg (80. minut Sander Henriksen), Nicklas Mouritsen, Mads “Mini” Pedersen.
Kamal Issah (52. minut Lucas Haren), Mathias Hebo, Christian “TK” Køhler (60. minut Oskar Hartkopf).
David Moberg Karlsson, Emiliano Marcondes, Adnan Mohammed (69. minut Benjamin Lund) Sebastian Kjær og Erik Bertelsen kom ikke på banen.