Reserverne spiller i Slagelse i dag

Kategorier


David Moberg Karlsson fik det sidste kvarter på banen mod OB i går og får mere kamptid i dag på Reserveholdet i Slagelse.

Reserverne spiller i Slagelse i dag

FC Nordsjællands trup til dagens kamp kl. 13.00 mod FC Vestsjælland på udebane

Det er ikke “bare” i Superligaen, FC Nordsjælland gør det godt i denne sæson. Også i Reserveholdsturneringen er tigrene med helt fremme, og i dag er der udekamp mod FC Vestsjælland kl. 13.00. FCN har vundet tre af sine første fire kampe, og det blev til en 2-1 sejr, da Slagelse-reserverne for en måned siden gæstede Farum Park. Nu gælder det så returkampen, og FCN er taget afsted til Slagelse med følgende trup med mange U/19 spillere: 16 Runar Alex Runarsson (M)
Sebastian Kjær (M) U/19
15 David Moberg Karlsson
18 Emiliano Marcondes
24 Kamal Issah
27 Mathias Hebo
28 Nicklas Mouritsen
Simon Ustrup U/19
Viktor Tranberg U/19
Erik Bertelsen U/19
Mads Mini” Pedersen U/19
Benjamin Lund U/19
Christian “TK” Køhler U/19
Lucas Haren U/19
Mikkel Song U/19
Sander Henriksen U/19
Adnan Mohammed U/19
Oliver Miltoft U/19 For FC Nordsjællands Superligahold er næste opgave topkampen på udebane mod Randers på søndag kl. 15.00. Wild Tigers arrangerer udebanetur til Randers, så tigrene kan få maksimal støtte i den spændende kamp. Meld dig til hos Wild Tigers HER.