Portrættet: Patrick Mtiliga – Musik i blodet

Kategorier

Portrættet: Patrick Mtiliga – Musik i blodet

FCN TV tegner her et længere portræt af holdets anfører Patrick Mtiliga. Kom helt tæt på den 33-årige back, der udover passionen for fodbold også altid har haft en stor interesse for musik, som han bruger meget tid på i fritiden.

Fra sæsonstart blev Patrick Mtiliga udnævnt til ny anfører for FC Nordsjælland, efter at Nikolai Stokholm indstillede karrieren. Den rolle befinder ‘Palle’ sig rigtig godt i, og den 33-årige back fortæller også, at det har været en god udfordring for ham personligt: – Jeg synes, det er gået godt indtilvidere. Det har været et godt step for mig personligt og noget, som også udvikler mig på mange andre områder end det fodboldmæssige. Og udover opgaverne på banen, har Patrick Mtiliga også en helt anden passion, som fylder rigtig meget i dagligdagen: – Musikken har altid været en stor del af mit liv. Jeg hører stort set musik fra jeg står op om morgenen til jeg går i seng. Det er en livsstil for mig, og noget jeg også bruger før en kamp, hvor musikken hjælper mig til, at jeg kan komme i det rigtige spændingsfelt.