Ólafur: Vi manglede skarpheden

Kategorier

Ólafur: Vi manglede skarpheden

Det blev onsdag aften til et ærgerligt nederlag i Pokalturneringen til SC Egedal fra Danmarksserien. Cheftræneren var naturligvis skuffet, da han efter straffesparkskonkurrencen evaluerede kampen.

Det var en skuffet cheftræner, der efter 5-4 nederlaget til SC Egedal måtte konstatere, at FC Nordsjælland er ude af Pokalturneringen. – Vi var ikke skarpe nok idag. Vi spillede os frem til de muligheder, der skal til for at vinde sådan en kamp, men vi var ikke dygtige nok. De straffede os på en fejl, og så endte det i straffesparkskonkurrence, og det er jo ofte tilfældigheder, der afgør det, når vi når så langt. – Der er kun en vej for mig i sådan en situation, og det er, at vi skal lære af det. Vi er skuffede lige nu, og det skal vi være, men vi skal også blive stærkere af det her nederlag.