Ólafur om offensiven: Det er et luksusproblem

Kategorier

Ólafur om offensiven: Det er et luksusproblem

Uffe Bech, Kasper Lorentzen, Joshua John, David Moberg Karlsson og Morten Nordstrand har alle vist gode takter, så det er svært at vælge for cheftræneren, når der skal sættes hold. Det er dog ikke et valg, som Ólafur Kristjánsson er ked af at have vanskeligheder med at skulle træffe.

Det er Uffe Bech og Joshua John, der har tiltrukket sig mest opmærksomhed fra modstanderne i efterårets første kampe, men cheftræneren fremhæver også holdets andre offensive profiler: – Det er fuldt fortjent at både Uffe Bech og Joshua John har fået så meget opmærksomhed, men jeg må også rose Morten Nordstrand for en rigtig flot indstilling og gode indhop. Kasper Lorentzen scorede et klassemål mod Silkeborg og David Moberg Karlsson lavede hattrick mod Brøndby i reserveholdskampen i mandags. Så selvom valget ikke er let, så giver det ikke anledning til bekymringer hos den islandske cheftræner: – Det er et luksusproblem. Vi har haft mange gode præstationer, så det er en udfordring, men det er en udfordring, jeg tager en kyshånd.