Ólafur før pokalkamp: Truppen er bred

Kategorier

Ólafur før pokalkamp: Truppen er bred

FC Nordsjælland spiller onsdag aften pokalkamp mod SC Egedal, og cheftræneren forventer at give en del spilletid til de unge drenge i truppen.

Onsdagens pokalkamp kommer på et belejligt tidspunkt for FC Nordsjælland, for der er flere spillere som virkelig banker på for at hente spilletid i Superligaen også, og derfor er Ólafur Kristjánsson sikker på at han sender et stærkt hold på banen i pokalkampen. – Det er en kamp hvor vi skal gå videre, og det er en kamp som vi glæder os til. Vi stiller altid med det bedste hold i forhold til opgaven og i forhold til hvem vi møder. Vi har en bred trup, vi har stort set ingen skader og vi har stor tiltro til alle spillere, så vi stiller op med et rigtig stærkt hold. Jeg fuld tiltro til at de spillere, som kommer på banen vil gøre alt hvad de kan, for at få os til at gå videre, fortæller cheftræneren. Du kan læse mere om pokalkampen HER.