Ólafur før OB: Vi skal forsvare vores stolthed

Kategorier

Ólafur før OB: Vi skal forsvare vores stolthed

Den islandske cheftræner vurderer, at kampen på mandag mod OB ligger ganske fint, da der er mulighed for at vise, hvad holdet står for og komme tilbage efter skuffelsen i pokalturneringen.

Det var en stor skuffelse at ryge ud til SC Egedal onsdag aften, men cheftræneren kigger fremad og fokuserer på, hvad der kan læres af kampen. – Vi har evalueret godt oven på nederlaget. Det handler om, at vi skal videre og lære fra den modgang, der mødte os onsdag aften. Derfor er OB-kampen mandag en god mulighed for at komme ud og vise, hvad vi står for, så vi kan forsvare vores stolthed. – Imod FC Midtjylland lå motivationen i, at vi mødte det øjeblikkelige førehold i Superligaen, mod OB skal vi hente gnisten i den grundlæggende motivation, der ligger i at være fodboldspiller og chancen for at være med i toppen.