Ólafur: Drengene viste flot moral

Kategorier

Ólafur: Drengene viste flot moral

Endnu engang vendte FC Nordsjælland et truende nederlag til sejr. Denne gang gik det ud over Silkeborg, der blev besejret 2-1, og det var vigtige tre point, fortæller Ólafur Kristjánsson.

Cheftræneren var en tilfreds mand efter søndagens comeback-sejr i Silkeborg: – Drengene viste flot moral idag, selvom det bliver svært ved, at de laver et hurtigt mål. Vi får justeret nogle ting i pausen, og det gør, at vi kan komme bedre ind i kampen i anden halvleg. Det bliver selvfølgelig lettere af, at vi scorer tidligt i anden halvleg, men derefter synes jeg, at vi langsomt æder os ind i det. – Det var en vigtig sejr for os. Den giver os mulighed for at spille med i den sjove halvdel i noget tid, og det er jeg glad for.