Ny salgsorganisation hos FCN

Kategorier


Nye ansigter i salgsorganisationen, Anders Kjær Madsen (t.v.) og Dan Erik Petersen. (foto: fcn.dk)

Ny salgsorganisation hos FCN

FC Nordsjælland kan byde velkommen til ny salgschef Anders Kjær Madsen og Key Acount Manager Dan Erik Petersen.

FCN ønsker at styrke klubbens relationer, partnere og netværk. Ansættelsen af Anders Kjær Madsen og Dan Erik Petersen skal med deres erfaring inden for branchen og deres store kundepleje være med til styrke FC Nordsjællands salgsorganisation. Anders Kjær Madsen kommer til FC Nordsjælland efter syv år i Brøndby IF, hvor han også har arbejdet som salgschef. Dan Erik Petersen kommer med 15 års erfaring som Key Account Manager, senest hos Informationsteknik A/S, som er en af de førende virksomheder indenfor AV-løsninger Adm. Direktør Ole Palmå: – Med tilgangen af Anders får vi en dygtig salgschef med stor brancheerfaring og som kender gamet. Jeg kender Anders som en hårdtarbejdende og kompetent salgsleder, der er meget vellidt blandt kunder og kolleger. Anders’ erfaring og kompetencer vil styrke vores salgsafdeling og gavne vores relativt unge klub. – Ansættelsen af Dan vil være med til at skabe en stærk relation til vores partnere. Dan Erik har i tidligere jobs leveret gode salgsresultater og med en høj kundetilfredshed. Jeg er sikker på, at Dan Erik vil blive et aktiv for FC Nordsjælland og vores partnere, fortæller Ole Palmå.