Michael Henriksen R.I.P

Kategorier


Michael Henriksen har altid bakket FC Nordsjælland op

Michael Henriksen R.I.P

Med stor sorg har FC Nordsjælland i dag modtaget den tragiske nyhed om Michael Henriksens ulykke ved Samsø og hans alt for tidlige død, og hele FCN føler dybt med hans familie og nærmeste.

Michael Henriksen var helt fra starten i 2002 den, der gik ind og reddede Farum Boldklub a/s, der dengang var havnet i problemer, og var den der gjorde det muligt for klubben at overleve frem til en varig løsning kunne findes. Allan K Pedersen og Michael kørte fra februar 2003 parløb i en periode i forsøget på, at FCN kunne overleve. Senere blev Michael købt ud og FCN kørte videre. Efter nogle år ønskede Michaels firmaer, City Container og Norrecco igen at være partner, og Michael har derfor været en trofast og god samarbejdspartner igennem mange år for FC Nordsjælland. De sidste 6 år har FCN derfor eksponeret firmaerne på bedste vis, på henholdsvis trøjer og tribune eksponering. Michael Henriksen voksede op i Farum og byggede sine virksomheder op via enestående iværksætter-evner, som fremtvinger respekt. Alle vores tanker går nu til Michael Henriksens familie og hans nærmeste pårørende. Æret være Michael Henriksens minde. Allan K. Pedersen