Matchvinder Bech: Cadeau til Nordstrand

Kategorier

Matchvinder Bech: Cadeau til Nordstrand

Uffe Bech stod for det afgørende mål, men FCN-topscoreren var ikke sen til at rose sin angrebskollega Morten Nordstrand efter den flotte assist til Bechs kasse.

Uffe Bech fortæller her om sin oplevelse af kampen, og om det afgørende mål: – Kampen forløber egentlig rigtig fra starten af, da Emil Scheel bringer Silkeborg foran på et frispark. Og jeg ved helt ærlig ikke, hvorfor vi kun kan vinde efter comebacks, men hvis det er det, der skal til, er det også helt fint. Det vigtigste er de tre point. Det var som bekendt Morten Nordstrand, der assisterede Uffe Bech ved 2-1-scoringen: – Morten Nordstrand har et køligt overblik som få, og det er selvfølgelig dejligt at score det afgørende mål, men stor cadeau til Nordstrand for det sublime overblik.