Lorentzen før FCM: Der bliver skrald på

Kategorier

Lorentzen før FCM: Der bliver skrald på

FCN TV har fået en snak med Kasper Lorentzen og Søren Christensen forud for topkampen mod FC Midtjylland på søndag. De to spillere lægger ikke skjul på, at de har respekt for midtjyderne, og at det bliver en hård og intens kamp.

Det er to hold, der er godt kørende, der tørner sammen søndag aften i Farum Park, og det betyder, at der kommer knald på inde på grønsværen: – Der er to hold, der tror på sig selv. Både FC Midtjylland og os selv har selvtillid, og der kommer til at være skrald på, og der er ikke nogle, der kommer til at give sig i duellerne, fortæller Kasper Lorentzen. Ser man i statistikbøgerne, har FC Nordsjælland traditionelt set godt fat i FC Midtjylland i Farum Park, og Søren Christensen vurderer, at det skyldes, at spillerne generelt set føler sig godt tilpas på eget græs: – Vi har en super god fornemmelse her i Farum Park. Vi gør det tit svært for vores modstandere, og det er naturligvis rart at vide. Men FC Midtjylland er gode fysisk og svære at kontrollere, så det bliver en svær kamp søndag.