Lasse Petry ude med menisk skade

Kategorier


Midtbanespilleren må sidde ude med en skade resten af efteråret – foto: fcn.dk

Lasse Petry ude med menisk skade

Midtbanespilleren skal mandag opereres på Københavns Privathospital for sin menisk skade.

Lasse Petry har siden træningskamp i sommer mod Hobro kæmpet med skaden i knæet, og genoptræningen forløb som den skulle, da uheldet igen var ude i reserveholdskampen mod FC Vestsjælland, og Petry må se resten af efterårets kampe på sidelinjen. Fysioterapeut Hans Ørting: – Det er en revne i menisken som Lasse har pådraget sig, og det er selvfølgelig rigtig ærgerligt efter at han havde kæmpet sig tilbage. En operation vil betyde at han misser efterårets kampe, men til gengæld vil han komme stærkere tilbage til foråret, fortæller Hans Ørting. Lasse Petry er selv ærgerlig over situationen: – Det er mildest talt irriterende, og jeg er super trist over at skulle sidde ude, når man meget hellere vil spille inde på banen og hjælpe holdet. Nu bliver fokus på en god genoptræning, så jeg kan komme stærkt tilbage, siger Lasse Petry. Allerede fredag skal Lasse Petry til forundersøgelse på KBH Privathospital og mandag skal han så på operationsbordet.