Hør hemmeligheden bag Bechs supermål

Kategorier

Hør hemmeligheden bag Bechs supermål

Uffe Bech scorede et fremragende mål til 1-0 mod FC Midtjylland i søndagens topopgør i Farum Park. Scoringen faldt i anden halvleg, og noget af æren skal måske tilskrives Mark Strudals instrukser i pausen. Hør hvorfor her.

Uffe Bech scorede et fremragende mål mod FC Midtjylland til 1-0, og det var efter en opskrift, som angrebstræner Mark Strudal havde fortalt Uffe Bech i pausen af opgøret. – Uffe er både en dygtig og klog spiller, så der skal ikke tages noget fra ham i den flotte scoring, men Mark Strudal havde fortalt ham i pausen, at han skulle forsøge at trække ind i banen og sparke langt og fladt mod hjørnet. Og det fungerede jo glimrende, fortæller Ólafur Kristjánsson. – Det er vigtigt, at man har kampafgørende spillere, hvis man vil noget. Og så er det også enormt vigtigt, at de selv og medspillerne formår at sætte dem i scene, og de skete jo her, så det er fornuftigt.