Hebo: Sindssygt skuffende

Kategorier

Hebo: Sindssygt skuffende

Det var en dybt skuffet Mathias Hebo Rasmussen, der fik sin debut her til aften i Pokalturneringen mod SC Egedal. Kampen endte 5-4 til SC Egedal, og Hebo var selvfølgelig ærgerlig efter kampen.

Mathias Hebo Rasmussen fik onsdag aften debut for FC Nordsjællands bedste mandskab i pokalkampen mod SC Egedal. Det endte dog med et nederlag, og det unge talent var naturligvis skuffet efter kampen. – Det er sindssygt skuffende. De er disciplinerede og står fint på banen, men vi skal kunne vinde, når vi er et Superliga-hold, og de er et Danmarksserie-hold. Jeg havde håbet på en debut, hvor jeg kunne gå smilende hjem bagefter, men sådan var det ikke i aften. – Jeg kan selvfølgelig altid bruge min debut til noget. For det er et personligt mål, der er gået i opfyldelse. Vi har også en vigtig kamp igen mandag mod OB, så efter i aften skal vi bare videre.