FCN viste topformat i sejren over topholdet

Kategorier


For anden kamp i træk scorede Kasper Lorentzen et vigtigt mål for FC Nordsjælland. (Foto: Boesenfoto.dk)

FCN viste topformat i sejren over topholdet

Der en altid riv i tigrene i Farum Park mod de midtjyske ulve, og FCN vandt en helt fortjent men for lille sejr på 2-1 efter en fornem præstation og topunderholdning 

Der var dømt topduel og topscorerduel i Farum Park i aften. Og FCN vandt det hele. Og fik publikum en fantastisk oplevelse i forlystelsesparken, hvor der var topunderholdning og forrygende stemning hele vejen igennem. Tigrene viste topformat og sendte Superligaens førerhold retur med et nederlag, og i topscorerduellen overgik Uffe Bech klart Midtjyllands Igboun og viste vejen med scoringen til 1-0. Efter fire sejre fra baghjul fik FC Nordsjælland også vist, at tigrene kan vinde kampe fra front. Mod FCM var FC Nordsjælland foran 2-0, inden gæsterne fik deres trøstemål. Sejren var både fortjent og for lille. FCN spillede så flot en 1. halvleg, at hjemmeholdet burde have ført med et par mål ved pausen, men det forblev målløst i 1. halvleg. Heldigvis lod tigrene sig ikke slå ud af, at marginalerne ikke var med før pausen. FCN satte bare ekstra tryk på til 2. halvleg, og så kom belønningen. i det 58. minut gik Uffe Bech solo efter at Kasper Lorentzen havde prikket bolden fra Jim Larsen. Uffe Bech afsluttede sin dribletur med et præcist skud, der strøg i nettet fladt helt ude ved stolpen. Og i det 66. minut satte Kasper Lorentzen trumf på, da han drejede indlægget fra Joshua John i nettet til 2-0. På det tidspunkt spillede FCN forrygende flot og styrede totalt. Alligevel fik FCM skabt lidt spænding med et smart mål godt ti minutter før tid ved Rilwan Hassan. Det gav lige et par minutters uro hos FCN, men så fik tigrene igen kontrol over tingene og kørte de tre point sikkert hjem. Dermed har FCN for alvor bidt sig fast i toppen og er lige i hælene på de midtjyske førerulve. Og der er bagt op til endnu en fantastisk kamp i Farum Forlystelsespark om en uge mandag 29. september kl. 19.00. Du kan allerede nu sikre billet HER.  Kampens gang minut for minut: Se HER Dagens detalje: Den stod Kasper Lorentzen for ved 2-0 målet, da han med stort overblik drejede indlægget fra Joshua John med en meget svær afslutning helt over til bagerste stolpe, så FCM-keeper Haugaard var chanceløs. Lagde du mærke til: FCN-fansenes super humoristiske banner som en drilsk hilsen til de gæstende midtjyder. Banneret viste et pokalskab hos FC Nordsjælland med tre store pokaler. DM pokalen og to Cup pokaler. Og så spørgsmålet til pokalløse FCM: Hvor mange er der i Jeres skab?
Hørt på spillergangen: Ivan Runje leverede en fremragende indsats i FC Nordsjællands centerforsvar, og han var meget tilfreds med holdets præstation: – I dag var det fantastisk godt over hele linjen. Vi var aggressive fra start og satte os på kampen, og selv om vi ikke fik scoret i 1. halvleg, kom vi ud med endnu mere tryk til 2. halvleg. hele holdet viste stor team-spirit og vi scorede to mål og spillede flot. – Nu skal vi nyde det og fejre sejren. Det var en flot kamp både defensivt og offensivt. Vi spillede som et hold og fightede sammen. Selv da de scorede og skabte spænding, steppede vi bare endnu mere op og holdt stand. det er en fornøjelse at spille på det her hold. Martin Vingaard spillede også en strålende kamp og krydrede indsatsen med en række farlige indlæg på både hjørnespark og frispark: – Det var lidt irriterende , at vi ikke fik scoret på nogle af vores dødbolde. Vi var tæt på, og det er noget, vi skal have lagt på vores spil, så vi også får lidt nemme mål. – Selv om vi ikke fik scoret på vores mange chancer i 1. halvleg, havde vi troen på det hele vejen i dag, og holdet udstråler en fantastisk vilje til at arbejde sammen. Vi arbejder knaldhårdt til træning og presser hinanden til at yde optimalt og i kampene hjælper vi hinanden fantastisk godt. Man of the Match: Select havde som Dagens Man of the Match partner en masse gode præstationer at vælge imellem, og Select valgte Joshua John som kampens bedste spiller. Statistisk set: Boldbesiddelse:
FCN: 57% – FCM: 43%
Skud:
FCN: 13 – FCM: 12
Skud på mål:
FCN: 5 – FCM: 2
Hjørnespark:
FCN: 9 – FCM: 5 Matchfacts:

Superligaen, 8. runde, 21. september 2014 

FCN-FC Midtjylland 2-1 (0-0)
Mål:
58. minut: 1-0 Uffe Bech, assist Kasper Lorentzen
66. minut: 2-0 Kasper Lorentzen. assist Joshua John
79. minut: 2-1 Rilwan Hassan
Tilskuere: 4.637 tilskuere
Dommer: Jakob Kehlet
Advarsler: Emiliano Marcondes, FCN, samt Tim Sparv, og Paul Onuachu, FCM
Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
1 David Jensen
2 Ivan Runje
3 Pascal Gregor
5 Anders ”AC” Christiansen
7 Uffe Bech (ind i 89. minut 4 Andreas Maxsø)
8 Patrick Mtiliga
10 Martin Vingaard
12 Joshua John
17 Søren Christensen (ind i 81. minut 18 Emiliano Marcondes)
20 Kasper Lorentzen (ind i 78. minut 11 Morten Nordstrand)
23 Mario Ticinovic  
På bænken uden at komme ind:
16 Alex Runarsson
15 David Moberg Karlsson
24 Kamal Issah
27 Mathias Hebo