FCN-trup til dagens reserveholdskamp

Kategorier


Morten Nordstrand spiller med mod FCK i dagens reserveholdskamp.

FCN-trup til dagens reserveholdskamp

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 13.00 kamp i Reserveholdsligaen  mod FCK på KB’s anlæg

Det er et meget stærkt hold, FC Nordsjælland stiller med i dag på udebane mod FCK i Reserveholdsturneringen. Da der har været kampfri i Superligaen på grund af landskampe, får en del af de vante Superligaspillere lidt ekstra kamptræning, og FCK giver sikkert også spilletid til en række Superligaspillere i dagens kamp kl. 13.00 på KB’s anlæg på Frederiksberg. For FCN er det tredje kamp i efterårets Reserveholdsturnering, og tigrene har vundet begge de to første med 2-1 over henholdsvis Lyngby og FC Vestsjælland. FC Nordsjælland stiller med følgende trup til kampen mod FCK: Thomas Gall U/19
Jeppe Kirk
Ivan Runje
Pascal Gregor
Andreas Maxsø
Martin Vingaard
Morten Nordstrand
Joshua John
David Moberg Karlsson
Emiliano Marcondes
Kamal Issah
Mathias Hebo
Nicklas Mouritsen
Adam Örn Arnarson
Oscar Hartkopff U/19
Souheib Dhaflaoui U/19
Thomas “TK” Køhler U/19