Fanzonen åbner kl.17.00

Kategorier


FCN-teltet er igen oppe foran hotellet, hvor du i fanzonen kan sætte dig og drikke en øl, sodavand og snuppe en grilpølse – foto: Rie Neuchs

Fanzonen åbner kl.17.00

Fanzonen med FCN-teltet åbner kl.17.00, hvor der vil være mulighed for fadøl og grilpølser til gode priser.

Der bliver besøg fra Furesø Kommunes borgmester Ole Bondo Christensen som en del af Furesø dagen, hvor lokale virksomheder, kommunens ansatte og skoler er inviteret til en god dag i Farum Park. I pausen bliver Stavnsholtskolen hyldet for deres flotte præstation som vinder af skolefodboldturneringen og Syvstjerneskolen bliver også hyldet for deres sejr i skolebadminton. Borgmesteren vil sige et par ord om de to flotte præstationer fra kommunens unge sportsudøvere. Spillerne vil også modtage en lille gavepose fra HMN Gas. Efter kampen er der gang i autograzonen mellem A og D-tribunen, hvor spillerne kommer ud og skriver autografer. Husk at købe jeres mad og drikke kuponer i FCN-shoppen eller ved indgangen til C-tribunen. Med kuponer sparer du penge på mad og drikke i boderne. Program for dagen:

  • 17:00 Fan Zonen åbner med FCN teltet foran hotellet
  • 17:15 Forkampe starter: Lynge, Blovsterød, Holte og Værløse. Årgange 06/07.
  • 18:00 Billethusene og stadion åbner
  • 18:20 Spillerne starter opvarmningen
  • 18:55 Indløb med maskotten
  • 19:00 Kickoff
  • 19:45 Pause – Borgmesteren hylder Stavnsholtsskolen og Syvstjerneskolen
  • 20:45 Autografzone