Debut til Karlsson: Stemningen var super

Kategorier

Debut til Karlsson: Stemningen var super

Svenske David Moberg Karlsson fik debut mod Brøndby IF i søndagens 0-3 nederlag. Selvom offensivspilleren kun spillede ca. 20 minutter, nåede han at skabe en farlig målchance og gøre et fint indtryk.

David Moberg Karlsson fik sine første minutter i Superligaen i søndagens kamp mod Brøndby. Og på trods af at FC Nordsjælland tabte kampen 0-3, var der også positive ting at tage med for svenskeren: – Det var rigtig dejligt at spille på stadion igen. Det er efterhånden lidt tid siden. Jeg kunne virkelig mærke publikums støtte, og det var fedt. På trods af at resultatet var langt fra optimalt, mener Karlsson, at der er mange ting, man kan tage med videre: – Det er selvfølgelig ærgerligt, men det havde været værre, hvis vi spillet dårligt og tabt. Og hvis vi spiller sådan, som vi gjorde i den første time, så skal vi nok vinde flere kampe.