Dansk islandsk FCN-duel

Kategorier


Den islandske U/21 keeper Alex Runarsson kan tage nogle dyster mod Uffe Bech under træningen i Farum Park før de mødes i de afgørende U/21 kvalifikationskampe midt i oktober.

Dansk islandsk FCN-duel

Danmark trak Island i de afgørende play off kampe for U/21 landshold, og det giver en spændende intern konfrontation i FCN-truppen

Dagens lodtrækning til play off kampene til EM-slutrunden i Tjekkiet gav en intern match i FC Nordsjællands spillertrup, idet Danmark trak Island som modstander i de to afgørende kvalifikationskampe. Runar “Alex” Runarsson er førstekeeper på Islands U/21 landshold og kommer således til at stå overfor Uffe Bech og David Jensen. Også FC Nordsjællands islandske back Adam Örn Arnarson er i betragtning til Islands U/21 landshold. Første kamp spilles i Danmark, og Uffe Bech har følgende kommentar straks efter lodtrækningen: – Spændende lodtrækning mod vores islandske venner, vi har et par islandske spillere i klubben allerede, og jeg ser specielt meget frem til at score nogle mål på Alex, fortæller en smilende Uffe Bech. – Det bliver helt sikkert en god kamp. Det er et godt hold, og de har kvalificeret sig foran mange andre gode hold, men vi har selvfølgelig troen på os selv. Der er meget kvalitet på vores U/21-landshold, og så kommer Alex forhåbentlig til at skulle hente bolden ud af målet et par gange. – Det er da lidt sjovt at skulle stå overfor en af sine holdkammerater i en vigtig play off kamp, så det bliver en god duel. Og mon ikke vi kommer til at have en lille ting på højkant, lyder det fra Uffe Bech. Alex Runarsson glæder sig også til duellen: – Det bliver da sjovt at stå overfor Uffe og David, men vi ved godt, at det bliver en hård kamp. Danmark har et stærkt hold, men alle de hold, der er tilbage, er stærke, så jeg har ikke tænkt så meget over, om det er en god lodtrækning. – Jeg er glad for, at vi spiller hjemme til sidst. Det islandske folk støtter os rigtig meget, og det kan blive afgørende, hvis vi har fået et fornuftigt resultat med fra Danmark, siger Alex Runarsson, og han tager gerne udfordringen fra Uffe Bech og afviser, at han kommer til at score: – Det kommer bare ikke til at ske, fastslår Alex.