Billetsalget i gang til de næste fire kampe

Kategorier

Billetsalget i gang til de næste fire kampe

Spilletidspunktet for alle efterårets kampe er nu fastsat, og billetsalget til de næste fire kampe i Farum Park er i fuld gang.

Efter landskamppausen går det nu løs i Superligaen igen. FC Nordsjælland starter med en udekamp mod Silkeborg på søndag kl. 14, og herefter følger to særdeles spændende hjemmekampe mod topholdet FC Midtjylland søndag 21. september kl. 19 og mod OB mandag 29. september kl. 19. De to septemberkampe i Farum Park har været sat til salg i et stykke tid, og nu skydes billetsalget også i gang til de to kampe i Farum Park i oktober mod SønderjyskE lørdag den 18. og mod de danske mestre fra AaB mandag den 27. oktober. Du kan se det komplette kampprogram for FCN HER, og du kan altså allerede nu sikre dig de bedste pladser i Farum Park til kampene i september og oktober. Gå til billetbestilling ved at trykke HER. Der spilles Superligafodbold helt frem til mandag den 8. december, hvor FCN slutter af med en udekamp mod Esbjerg. Forinden får FCN i november besøg i Farum Park af både FCK den 9. november og Brøndby den 30. november. Til de to storkampe vil der blive startet med et presale for modtagerne af FCNews. Dette forsalg kan alle få del i ved at tilmelde sig nyhedsbrevene fra FC Nordsjælland. Det kan du gøre på forsiden af fcn.dk eller ved et trykke HER. Du vil herefter modtage FCNews op til hver hjemmekamp, og når der ellers er relevant nyt for alle FC Nordsjællands tilhængere. Det giver altså mulighed for at komme først og sikre de bedste pladser i Farum Park til publikumstræfferne mod FCK og Brøndby.