Begge U-hold sejrede i Randers

Kategorier


U/17 cheftræner Kasper Kurland kan glæde sig over to sejre i træk.

Begge U-hold sejrede i Randers

FCN U/19 vandt 1-0 og er med i toppen af Ligaen. U/17 vandt 3-1 og har nu fået point i tre kampe i træk

U/19 Liga: Randers-FCN 0-1 (0-0)
Mål: 56. minut Christian “TK” Køhler FCN U/19 vandt 1-0 i Randers på et flot mål af Christian “TK” Køhler, der ti minutter inde i 2. halvleg resolut sparkede på kassen udenfor feltet efter et afvist hjørnesparksindlæg. Bolden susede i kassen til den afgørende træffer i en kamp, der blev spillet under svære baneforhold. U/19 cheftræner Morten Karlsen kan dermed se tilbage på en sæsonstart som ubesejret med syv point for tre kampe: – Vi har fået en fin start på sæsonen, og vi har også spillet godt og stået sammen som hold i alle kampene. Det er meget vigtigt, at holdet fungerer, for man rykker sig også individuelt, når man stoler på hinanden. – Det var svære forhold i Randers på en meget ujævn bane, men vi forsøgte at spille fodbold og fortjente også sejren. Der blev for få lange angreb, for det var ikke muligt, sådan som bolden hoppede og dansede, men vi havde chancer til at lukke kampen. Omvendt reddede Thomas Gall i målet os også i et par situationer med gode redninger, siger Morten Karlsen. U/17 Liga: Randers-FCN 1-3 (1-0)
Mål: 20. minut 1-0. 45. minut 1-1 Martin Frese. 55. minut 1-2 Gustav Harlev, 79. minut 1-3 Maksym Fitel FCN U/17 fik sin anden sejr i træk og er nu ubesejret i tre kampe. Holdet viste også både høj moral og mange gode takter i spillet på den knoldede bane i Randers. Trods mange positive ting fra tigrene i 1. halvleg, måtte de gå til pause bagud 0-1, da midterforsvaret var for passivt ved en lang fremlægning midt i halvlegen. – I pausen snakkede vi om at fortsætte de gode takter fra 1. halvleg, så skulle det nok give udbytte på et tidspunkt, og sådan blev det heldigvis også, lyder det fra U/17 cheftræner Kasper Kurland. Allerede fem minutter efter pausen fik FCN udlignet på et direkte frispark ved Martin Frese, og da Gustav Harlev kun ti minutter senere scorede for anden kamp i træk til 2-1, satte FCN kurs mod alle tre point. FCN holdt fast i spillet, og kort før tid lykkedes det at lukke kampen helt, da Maksym Fitel efter en omstilling afdriblede Randers-keeperen og lagde bolden stille i kassen til 3-1. Både U/19 og U/17 skal også i næste weekend en tur til Jylland. Begge hold spiller i Århus mod AGF på lørdag.