Wild Tigers har et godt tilbud

Kategorier

Wild Tigers har et godt tilbud

Alle sæsonkortholdene får før søndagens kamp mod Brøndby  i Farum Park tilbudt et halvt års gratis medlemskab af fanklubben

Fanklubben Wild Tigers står klar med et godt tilbud til alle, der er på vej til braget mod Brøndby på søndag kl, 17.00 i Farum Park. Fra halvanden time før kampstart kan alle sæsonkortholdere møde Wild Tigers foran FCN shoppen og få et halvt års medlemskab af fanklubben helt gratis. For alle andre er der mulighed for at tegne medlemskab af Wild Tigers med 50% rabat. Fordelene ved at være medlem er Wild Tigers er mange. Udover at være del af et fanfællesskab får man også tilbudt ture til udekampene til billigste priser. Wild Tigers arrangerer også medlemsmøder, og det første af slagsen kommer allerede 9. september, hvor der bydes på rundvisning i Farum Park og derefter et møde med cheftræner Ólafur Kristjánsson og 1. Team Coach Peter feher samt anfører Patrick Mtiliga. Wild Tigers håber med initiativet at få en del flere med i fællesskabet og at styrke hele fankulturen i FCN. Der er altid brug for frivillige i fanklubbens arbejde, og som en del af fællesskabet opnår man så også en række medlemsfordele. Tilbuddet gælder kun frem til kampstart mod Brøndby på søndag. Læs mere om Wild Tigers på www.wildtigers.dk