Værd at vide før dagens kamp i Hobro

Kategorier


Mario Ticinovic, der her scorer mod FC Vestsjælland i sidste sæson, også scorede første mål mod Hobro i pokalkampen sidste efterår.

Værd at vide før dagens kamp i Hobro

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 19:00 på udebane mod Hobro. Her er lidt statistiske vinkler på den spændende Superligakamp.

VIDSTE DU AT… …FCN har aldrig tidligere mødt Hobro i en ligakamp, men i DBU Pokalen mødtes de to hold i kvartfinalen i sidste sæson på Hobro stadion. Det var den 18. november, hvor Hobro som tophold i 1. division tog imod FCN. Tigrene vandt pokalkampen med 3-1 efter en føring på 3-0 på mål af Mario Ticinovic, Joshua John og Morten Nordstrand, inden Hobros reducering ved Tobias Perch-Nielsen. …at FCN nu har scoret i 11 Superligakamp i træk. Klubrekorden er på 12 kampe i træk, så lykkes det tigrene at score i Hobro bliver denne rekord tangeret. …Hobro til denne sæson har indkøbt angriberen Emil Berggren, der gennem sin ungdomstid har spillet for FC Nordsjælland i to omgange. Senest fra 2011 til 2013, hvor han var med til at vinde U/19 DM med FC Nordsjælland, hvorefter han fortsatte som senior i Brønshøj i sidste sæson. …FC Nordsjælland allerede her efter kun 4 spillerunder har lige så mange point som efter 11 spillerunder i sidste sæson. 9 point var præcis hvad FCN havde, da alle holdene havde mødt hinanden én gang i 2013/14 sæsonen. …Joshua John nu har scoret i to Superligakampe i træk og nettede mod AaB for 20. gang i Superligaen, siden han kom til FC Nordsjælland fra FC Twente for to år siden. …FCN med 9 point for de første fire kampe har fået den bedste sæsonstart siden 2006/07 sæsonen. Dengang havde FCN også 9 point efter fire spillerunder og toppede med 12 point efter fem. Så tog pointhøsten lidt af, og FCN stod med 20 point, da alle hold havde mødt hinanden én gang efter 11 spillerunder. …Hobros choksejr på 3-0 i Parken over FCK i sidste spillerunde allerede flere steder er kåret til den største sensation nogensinde i Superligaens historie. …FCN og Hobro har de to flittigst scorende spillere i Uffe Bech og Mads Hvilsom. De har begge scoret fire mål i de første fire spillerunder og topper listen over Superligaens målscorere. …seks af FC Nordsjællands spillere har spillet fuld tid i alle de fire første kampe. Det er David Jensen, Ivan Runje, Pascal Gregor, Patrick Mtiliga, Uffe Bech og Martin Vingaard.