U/19 trimmet til sæsonstart på lørdag

Kategorier


FCN U/19 fejrer her forårets pokaltriumf. Nu er seks af spillerne rykket op i Superligatruppen og et nyt U/19 mandskab er ved at blive spillet sammen med Morten Karlsen som cheftræner.

U/19 trimmet til sæsonstart på lørdag

FCN har pudset formen af med deltagelse i en stor international turnering i Belgien, hvor tigrene slog Tottenham i kampen om 3. pladsen

FC Nordsjællands U/19 Ligamandskab indleder på lørdag den nye sæson på udebane mod Esbjerg, altså en kamp mellem netop de to hold, der kæmpede om guldet i sidste sæson, hvor FCN efter 1-1 i Esbjerg i næstsidste runde måtte “nøjes” med DM-sølv og en pokaltitel. Nu gælder det en ny sæson, og som altid i U/19 vil det være som en ny start, da stammen på det tidligere hold er rykket op i seniorrækkerne, Hele seks spillere fra FC Nordsjællands U/19 mandskab i fjor er rykket direkte op i Superligatruppen, hvilket vidner om den succesrige talentudvikling. Se hele FCN U/19 kampprogrammet HER Morten Karlsen er blevet ny cheftræner for FCN U/19 og skal sammen med træner Søren Krogh forme holdet og fortsætte den spillerudvikling, der er så vigtig. Som et led i trimningen af det nye mandskab med 1996 årgangen som den ældste har FCN netop været en tur i Belgien for at blive matchet på højeste internationale plan. Og det blev en meget lovende generalprøve på sæsonen, hvor FCN sluttede som nr. 2. i sin pulje efter de senere vindere af hele turneringen, Paranaense fra Brasilien. Og i kampen om turneringens 3. plads vandt FCN 1-0 over Tottenham. – Det var en god turnering med seks kampe mod stærke modstandere, og den gav os mange svar. Det er et nyt hold, der skal finde hinanden, og vi fik set mange gode præstationer. – Det er tydeligt at se en struktur på holdet allerede, fordi alle spillerne er skolet i FCN-spillestillen gennem flere år. Vores opgave er nu at få spillerne til at fungere sammen som hold, og fortsat at videreudvikle de enkelte spilleres kvaliteter, siger Morten Karlsen. Kampfacts fra turneringen i Belgien: Gruppespillet:

FCN-Oostende, Belgien: 5-0.
Målscorere: Adnan Mohammed 2, Zabi Eskandri, Oscar Hartkopf og Souheib Dhaflaoui 1 mål hver. FCN-Standard Liege, Belgien: 2-0.
Begge mål af Sander Henriksen  FCN-West Ham, England: 1-1.
Mål af Christian Køhler på straffe. Begået mod Adnan Mohammed. FCN-Paranaense, Barsilien:1-3.
Mål scoret af Sander Henriksen  FCN-Anderlecht, Belgien: 1-0.
Mål scoret af Lucas Haren.  FCN sluttede som nr. 2 i puljen efter Paranaense med 10 point og en målscore på 10-4.
Paranaense vandt puljen med maksimum point, 15.
West Ham blev nr. 3
Standard Liege  nr. 4
Anderlecht nr. 5 Semifinalen mod gruppevinderen fra den anden gruppe, Genk, Belgien: FCN-Genk, Belgien: 1-3.
Mål scoret af Sander Henriksen Kamp om 3/4. pladsen:  FCN-Tottenham: 1-0 på mål af Oliver Miltoft. Paranaense gjorde rent bord og vandt finalen 1-0.