U/17 har fokus på udvikling

Kategorier


Kasper Kurland igang med at instruere spillerne til den næste øvelse ved dagens U/17 træning i Farum Park.

U/17 har fokus på udvikling

Lørdag indleder FCN U/17 sæsonen i Ligaen med udekamp mod Esbjerg

– Vi glæder os til at komme i gang med turneringen og håber, vi kan overføre mange af de gode takter fra sidste sæson til det nye hold, siger FC Nordsjællands U/17 cheftræner Kasper Kurland. Ligesom U/19 Ligamandskabet skal også U/17 en tur til Esbjerg i sæsonpremieren. Siden sidste sæson er holdets stamme af årgang 1997 spillere rykket op til U/19, mens årgang 1998 nu er de ældste og bliver suppleret af en hel række 1999 spillere. Se hele truppen HER. – Vi har fået mange nye dygtige spillere fra U/15 holdet at arbejde med, men for dem er det første gang, at de skal prøve kræfter i en trup med to årgange sammen. De konkurrerer nu med spillere, der er et år ældre og skal lære at komme op i et højere tempo. – Og de, der var yngst i sidste sæson, skal lære at tage mere ansvar nu. I U/17 handler det ikke så meget om resultater som om udvikling af de enkelte spillere. Hele 14 af spillerne i vores trup går på klubbens akademi i Bagsværd, og vi har rigtig meget fokus på udvikling, siger Kasper Kurland. Som et led i den udvikling har FC Nordsjælland også fået et hold med i den nye DBU turnering: Reservehold U/16 øst. Her kan der blive kamptid til en række af de førsteårs-spillere, der ellers ikke vil få så meget spilletid i U/17 Ligaen fra start. Der bliver 4 kampe i U/16 reserveholdsturneringen, og FCN har desuden selv arrangeret 6 privatkampe for årgang 99 spillerne. Der er kick off for U/19 kampen i Esbjerg lørdag kl. 13.00, mens U/17 overtager banen lige efter kl. 15.15. Første hjemmekamp er for begge hold lørdagen efter mod AaB.