Truppen til kampen i Hobro

Kategorier


Kristian Lindberg, her i kamp mod FC Vestsjælland, scorede sejrsmålet for FCN for en uge siden i Aalborg. Lykkes det også FCN at score mod Hobro, vil det være en tangering af klubrekorden. (Foto: Boesenfoto.dk)

Truppen til kampen i Hobro

FC Nordsjællands trænerteam har udtaget 18 spillere til Superligakampen på udebane mod Hobro mandag kl. 19.00

Hobro-FC Nordsjælland
Mandag 19. august kl. 19.00 i DS Arena
Dommer: Peter Kjærsgaard-Andersen FC Nordsjællands trup til kampen: 1 David Jensen
2 Ivan Runje
3 Pascal Gregor
4 Andreas Maxsø
5 Anders “AC” Christiansen
7 Uffe Bech
8 Patrick Mtiliga
10 Martin Vingaard
11 Morten Nordstrand
12 Joshua John
16 Runar Alex Runarsson
17 Søren Christensen
18 Emiliano Marcondes
21 Kristian Lindberg
22 Mikkel Jensen
23 Mario Ticinovic
27 Mathias Hebo
28 Nicklas Mouritsen Kasper Lorentzen står over i mandagens kamp med en lille overbelastning i hoften, mens Lasse Petry stadig sidder ude med skade. Vidste du at… …FCN aldrig tidligere har mødt Hobro i en ligakamp, men i DBU Pokalen mødtes de to hold i kvartfinalen i sidste sæson i Hobro. Det var den 18. november, hvor Hobro som tophold i 1. division tog imod FCN. Tigrene vandt pokalkampen med 3-1 efter en føring på 3-0 på mål af Mario Ticinovic, Joshua John og Morten Nordstrand, inden Hobros reducering ved Tobias Perch-Nielsen. …at FCN nu har scoret i 11 Superligakampe i træk. Klubrekorden er på 12 kampe i træk, så lykkes det tigrene at score i Hobro bliver denne rekord tangeret.