To FCN-spillere på U/21 landsholdet

Kategorier


David Jensen har vogtet målet for Danmark i de seneste U/21 landskampe og er også med i de to afgørende.

To FCN-spillere på U/21 landsholdet

Målmand David Jensen og Superligatopscorer Uffe Bech fik valg til de to afgørende kvalifikationskampe for U/21 landsholdet

U/21 landstræner Jess Thorup havde to FCN-navne på sin liste, da han i dag offentliggjorde truppen til de to afgørende EM-kvalifikationskampe i starten af september. Det er målmand David Jensen, der har fået genvalg, og Uffe Bech, der efter sin lange skadespause har vist storform i denne sæson og er Superligatopscorer. U/21 landsholdet fører sin EM-kvalifikationsgruppe med et point foran Rusland, og netop Rusland er den første modstander for Danmark onsdag 3. september, mens den sidste kamp i kvalifikationsturneringen følger tirsdag 9. september. Begge kampe spilles i Aalborg og vises af DR3. Vinderen af gruppen går videre til play off kampene.