Thychosen: Dejligt at være tilbage

Kategorier


FCN vandt kampen 2-1 i reserveholdsturneringen – foto: fcn.dk

Thychosen: Dejligt at være tilbage

Fire måneder uden kamp har været tilfældet for Oliver Thychosen, men i går, tirsdag, fik han så sit comeback i reserveholdskampen mod Lyngby.

Fra 2.halvegs start spillede Thychosen helt på toppen, og selvom han ikke har spillet i lang tid var glæden over at være tilbage stor. – Det var dejligt at være tilbage i kamp igen, bare den følelse at være med omkring en kamp er fed. Men det var hårdt ude på banen, formen er ikke hvor den skal være, men det må man tage med lige nu. – Når man har været uden kampe i godt fire måneder, så bliver man lidt hurtigere træt inde på banen, og man tager måske lidt for mange pauser. Det skal jeg væk fra, så jeg kan kører på hele tiden og hjælpe holdet. Thychosen kom til FC Nordsjælland sidste sommer, og fik i sidste sæson 13 kampe i Superligaen og scorede 1 mål, og nu skal der bygges på formen så han kan få en helt sæson uden skader. – Jeg er ellers klar nu, fysserne har sagt god for mig, og jeg er klar til indhop i Superligaen, men jeg ved godt at jeg ikke står forrest i køen lige nu. Det er helt naturligt, så jeg skal arbejde mig ind omkring de sjove kampe og vise trænerne at de kan gøre brug af mig, sagde Thychosen efter kampen i Lyngby.