‘The special connection’ – Bech og John

Kategorier

‘The special connection’ – Bech og John

Uffe Bech og Joshua John har flere gange vist prøver på, at de to hurtige kanter har et godt blik for hinanden på grønsværen. Seneste kamp mod Brøndby IF scorede Uffe Bech på et oplæg fra netop Joshua John. Hør de to raketter fortælle om deres indbyrdes forståelse.

De to hurtige kantspillere har et helt specielt blik for hinanden på banen. Her fortæller Joshua John om den indbyrdes forståelse: – Jeg synes, det er en god indbyrdes forståelse. Vi er begge hurtige, og jeg ved, at Uffe kan skabe problemer for modstanderen, og så ved jeg, at jeg skal placere mig ved bagerste stolpe. Når Uffe er på banen, kan jeg også kreere mine egne chancer, og så er det samtidig vigtigt at have en, der kan sætte mig op. Næste kamp, hvor de to kanter skal gøre brug af ‘The special connection’ er på søndag, når Brøndby IF gæster Farum Park. Og Uffe Bech glæder sig: – Når Brøndby kommer besøg, så kommer der en helt vild fed stemning på stadion. Stor cadeau til deres fans og også til vores egne, der altid giver den et ekstra nøk, når de store hold er på besøg. Og Superligaens topscorer tror på, at det kan blive til tre point mod Brøndby: – Det er selvfølgelig gode spillere, vi skal op imod, men det er helt sikkert også en kamp, vi ser frem til, og som vi også ser gode muligheder for at få en sejr i.

http://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=wEeEtLA7rBs