Søren C: Vi er ved at skabe et fundament

Kategorier


Søren Christensen er endelig tilbage på banen efter mere end et år plaget af en drilsk lyskenskade. (Foto: Boesenfoto.dk)

Søren C: Vi er ved at skabe et fundament

– De første kampe har vist, at holdet hænger godt sammen, og aftalerne bliver holdt, siger FCN-veteranen Søren Christensen, der fik sit længe ventede comeback i udekampen mod FCK

FC Nordsjælland er kommet pænt fra start i den nye Superliga med 3-2 sejren hjemme over FC Vestsjælland og det smalle 1-2 nederlag i Parken til FCK i sidste weekend. – Men det er stadig kun to kampe, og det er svært at konkludere ret meget endnu, siger 28-årige Søren Christensen, der fik hele sidste sæson spoleret af en drilsk lyskenskade. – Vi har fået tre point, og vi er på tavlen. Det er vigtigt. De første kampe har vist, at vi arbejder hårdt sammen som gruppe og holder aftalerne, så der er god sammenhæng i holdet. – Vi er i gang med en ny start med en ny træner, og det giver altid nogle udfordringer, men vi arbejder godt sammen om at bygge en base og skabe et fundament. Og der er meget, der skal bygges på endnu. – Der er masser af udviklingspotentiale i gruppen, men det kræver selvfølgelig noget tålmodighed med så ung en trup. Vi gør alle sammen vores bedste, men vi må også være ærlige og sige, at vi tabte fortjent i Parken, så der mangler en del endnu. – Kampen mod Esbjerg bliver en hård test. De har gjort det godt både i Superligaen og europæisk, og det er os, der har revanche til gode, siger Søren Christensen, der endelig mod FCK for en uge siden fik sit længe ventede comeback. Det så ellers skidt ud i sæsonpremieren ugen før hjemme i Farum Park, da Søren Christensen igen måtte melde fra efter opvarmningen. Men heldigvis var det kun en mindre skade, så han hurtigt var klar igen og på søndag kan få et gensyn med hjemmepublikum: – Jeg er rigtig glad for at være tilbage og spille fodbold igen. Der mangler naturligvis stadig noget form efter så lang tid udenfor. Jeg skal bygge på og vil kæmpe for at være en vigtig spiller for holdet, og jeg står til rådighed, hvor Olafur ønsker at bruge mig. – Lige nu ser jeg frem til igen at spille for fansene i Farum Park, lyder det fra Søren Christensen, der kom til klubben i sommeren 2007 og dermed er den spiller med klart flest sæsoner i FC Nordsjællands klubhistorie. Det er blevet til 219 kampe med tigeren på brystet for Søren C og i alt 22 mål. Især i mesterskabs- og sølvsæsonen viste han en målfarlighed, som vi forhåbentlig snart får glæde af igen.