Petry er tilbage på træningsbanen

Kategorier


Lasse Petry deltag i dag for første gang i holdtræningen i Farum Park.

Petry er tilbage på træningsbanen

– Det rykker sig dag på dag i den rigtige retning, siger Lasse Petry, der har været knæskadet siden midt i maj

Den 11. maj måtte Lasse Petry forlade banen i Viborg i pausen af sæsonens næstsidste runde med en knæskade, der har holdt ham ude lige siden. Men nu lysner det for alvor for FC Nordsjællands midtbanespiller. Genoptræningen er gået planmæssigt, og i dag var Lasse Petry for første gang på træningsbanen som deltager i en del af holdtræningen: – Det var dejligt. De seneste uger har jeg kunnet lave en del teknisk træning, og i dag var så første gang, hvor jeg deltog i holdtræningen med pasningsøvelser, og i næste uge håber jeg at kunne deltage fuldt ud i holdets træning. – Knæet har det fint efter træningen, og jeg føler, at det bliver bedre og bedre. Det rykker sig dag for dag i den rigtige retning. Efter så lang tid udenfor er det en fornøjelse igen at kunne deltage og forhåbentlig snart også at genfinde kampformen, siger Lasse Petry, der for kort tid siden blev far og i går brugte truppens fridag til at blive gift. – Ja, vi var lige en tur på rådhuset, men der bliver et lidt større bryllup senere, lyder det fra nygifte Lasse Petry, mens kammeraterne kommer med lykønskninger. Deltagelsen i træningen var som en slags bryllupsgave for Lasse Petry, der ifølge FC Nordsjællands fysioterapeut Hans Ørting følger genoptræningsplanen nøje: – Det går helt som planlagt. Lasse Petry bliver nu stille integreret i holdtræningen efter vi har haft ham forbi Københavns Privathospital for at tjekke at alt er som det skal være, og i løbet af 7 til 10 dage vil han være med fuldt ud. Derefter gælder det så om at komme op i omdrejninger, men han har vedligeholdt sin kondition fint under hele forløbet, så det skal nok komme hurtigt. – Vi følger naturligvis udviklingen tæt, og kan hurtigt justere i belastningen af knæet alt efter, hvordan det reagerer. men jeg forventer, at Lasse snart også kan tåle belastning fra kampe i Reserveholdsligaen, siger Hans Ørting.