Peter Feher: Godt at møde et hold fra vores region

Kategorier


1. Team Coach Peter Feher glæder sig til mødet med ét af regionens hold.

Peter Feher: Godt at møde et hold fra vores region

– Vi glæder os til at spille pokalkampen mod SC Egedal og tager den meget seriøst, siger FC Nordsjællands 1. Team Coach Peter Feher

Det var én af de nærmeste naboer, der kom op af hatten som modstander for FC Nordsjælland i 2. runde af DBU Pokalen. FCN skal spille mod SC Egedal, sammenslutningen af Ølstykke og Stenløse, der i flere sæsoner har spillet i 2. division men netop er rykket ned i Danmarksserien. FC Nordsjællands 1. Team Coach Peter Feher ser frem til kampen mod SC Egedal: – Vores kendskab til SC Egedals hold er ikke stort lige nu, men vi vil selvfølgelig bruge tid på at studere dem i nogle kampe inden pokalmødet. Vi tager pokalturneringen meget seriøst, for pokalfodbold betyder meget for FC Nordsjælland, og vi har jo set eksempler på, at de store taber til de små i den turnering. – Så vi skal nok være forberedte, og vi glæder os til kampen. Det er godt at møde et hold fra vores egen region. Pokalfodbold har sit eget liv, og for hele området bliver det en rigtig interessant kamp, lyder det fra Peter Feher. I FC Nordsjællands spillertrup vil Mark Gundelach nok gøre alt for at komme på hold til den kamp, idet han kommer fra Stenløse, hvor han også spillede ungdomsfodbold. Og på administrationsgangen tænker Jan Laursen fra den sportslige ledelse også tilbage på en god tid som aktiv spiller i både Stenløse og Ølstykke.