Ólafur før BIF: Tror på underholdende kamp

Kategorier

Ólafur før BIF: Tror på underholdende kamp

Cheftræner Ólafur Kristjánsson glæder sig til søndag, hvor Brøndby kommer på besøg. Og der er lagt i kakkelovnen til en underholdende kamp i Farum Park.

Ólafur Kristjánsson ser frem mod søndagens kamp mod Brøndby: – Mavefornemmelsen er god. Det er klart, vi har stadig tid til at arbejde med tingene, men jeg synes, at det fundament, vi har fået skabt i truppen og blandt os trænere her i den første del af sæsonen, ser lovende ud. Men det er klart, at vi bliver bedømt på den sidste kamp, vi spiller. Den næste kamp er så mod Brøndby, og så er det den, der tæller. Og den islandske cheftræner forventer, at tilskuerne bliver godt underholdt på søndag: – Vi skal blive ved med at spille vores spil og tro på det, vi laver. Hvad Brøndby kommer med, det er så en anden ting, men jeg ser i hvert fald frem til kampen og tror, det bliver en rigtig, rigtig underholdende kamp.